• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Originele Bleep Labs Thingamagoop

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Groene ridder

Ouwe rot
Lid sinds
13 juli 2006
Berichten
1.099
Locatie
België
Originele Bleep Labs Thingamagoop Deze ongeloofelijk originele synthesizer in de vorm van een robot werd in 2008 in beperkte oplage geproduceerd door Bleep Labs. Ondertussen is de Thingamagoop uitgegroeid tot een collectors item. Het geluid wordt niet gecreëerd door toetsen, maar door met licht op een lichtgevoelige sensor te schijnen. Dit geeft de meest bizarre geluids effecten vergelijkbaar met R2D2 – 1 oscilator – schakelaar voor LFO aan/uit – schakelaar voor hoog / laag – Draaiknop om de frequentie van de LFO te variëren – Aan/uit volume draaiknop – Lichtgevoelige sensor (in de neus) om de toonhoogte te variëren – ‘Ledacle’ die het lichtgevoelige element beïnvloed voor de meest bizarre klanken – Jack uitgang – reeds voorzien van 9V batterij 250 euro
Thingamagoop 1 - 01.jpg
 

Attachments

  • Thingamagoop 1 - 01.jpg
    Thingamagoop 1 - 01.jpg
    36,3 KB · Bekeken: 43
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top