• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Eurorack: Malekko Noise en Bastl Propust

Heliophile

Stamgast
Lid sinds
11 mei 2010
Berichten
308
Locatie
Oosterhesselen
Te koop, de volgende Eurorack modules:

- Malekko Noise (3HP) €85
De ideale noise module als je HP's schaars zijn! Uitgangen voor white, pink en digital noise en random voltage. De timbre van de digitale noise is bovendien instelbaar, onder CV! Perfecte staat, geen rash.

- Bastl Propust (2HP, DIY) €30
Passieve driedubbele filter met highpass, lowpass en bandpass-uitgangen. Elk van de drie units heeft de cut-offs weer nét iets anders liggen. Door het passieve ontwerp daalt het volume wel. Soms nauwelijks, soms heel sterk. Dat verschilt per filter(modus). DIY door mijzelf, redelijk netjes gesoldeerd, geen rack rash.

Ophalen in Enschede of versturen op kosten en risico van de koper.

Propust en Noise.jpg
 

Attachments

  • Propust en Noise.jpg
    Propust en Noise.jpg
    39,4 KB · Bekeken: 50
Back
Top