• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog Mother 32 incl 3-tier stand

john vb

Ingeburgerd
Lid sinds
9 juni 2014
Berichten
48
Locatie
Den Haag
Moog Mother 32 inclusief 3 tier stand en handleiding maar exclusief adapter. Hele toffe synth, perfecte gateway drug naar eurorack, maar gaat helaas weg ivm sparen voor iets anders.

Heeft wat krasjes zoals op de foto’s te zien is (marktplaats link) maar werkt perfect. Heb voor de verkoop een krakende potmeter van het filter vervangen (hel om te vinden) dus die klinkt weer helemaal clean.
Hij heeft een tijd in een grotere modulaire case gezeten en in die tijd is de originele adapter kwijt geraakt, maar dit kan opgelost worden met een universele adapter en ze zijn los te koop bij Bax.

Vraagprijs is €430 of doe een leuk bod (ruilen mag ook). Ik ben op zoek naar een expert sleepers disting mk4 en/of FH-2 of een morphagene.

https://link.marktplaats.nl/m1407465246

Is werkend te testen in Rotterdam.
 
Back
Top