• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te ruil: Roland JD-Xi, Alesis S4, Welsi Rack Fox, Behringer MX2642

Derp | Quirk | Tibs

Gedeactiveerd account
Lid sinds
7 februari 2019
Berichten
286
Locatie
Rotterdam
Roland JD-Xi in goede conditie met zwart/wit overlay. Degelijk ding, drum-sectie beter dan verwacht. Zou 'em houden als 'ie in een rack zou passen!

Alesis S4 in gebruikte conditie, oortje is aan een kant afgebroken (Zit er nog wel bij voor de DIY-er), paar lijntjes op het scherm geven niet goed weer. Werkt verder prima.

Welsi Rack Fox werkt naar behoren, ziet er goed uit. Interessant ding maar neemt voor mijn kleine studio te veel ruimte in.

Behringer MX2642 ivm andere mixer niet meer nodig, ook niet veel gebruikt. Witte faders zijn verkleurt (vorige eigenaar), erg veel routing mogelijkheden. Euro-rack formaat, maar zonder oren.

Ben op zoek naar andere rack-mount synths / effecten zoals Kawai K1, Blofeld, Midiverb II, Yamaha SPX90, SY-77, Bass-station & whatever je nog hebt liggen. Kan bijleggen als het interessant is.
Te testen / horen in Rotterdam (Dichtbij Centraal), voor foto's stuur gerust een berichtje. :) Ben nieuw hier maar bijt niet.
 
Geen interesse in verkoop op het moment! Voor 1-op-1 ruil voorstellen om een idee te geven:

Roland JD-Xi == Waldorf Blofeld (Zonder toetsen)
Alesis S4 == Midiverb II
Welsi Rack Fox + 15e == Kawai K1r
Behringer MX2642 + 125e == Novation Drumstation

Maar sta open voor andere voorstellen, liefst rack-mount.
 
Oeps. :D Kan de post helaas niet meer editen, maar je hebt uiteraard gelijk, ik zoek de TG-77, niet de SY-77!

Alesis S4 is weg! Zoek ook nog een hardware compressor, voor het geval iemand nog iets wil.
 
Back
Top