• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Focusrite Scarlett 18i20 2nd gen (24bit/192khz usb audio interface)

ontwerper

Raadselachtig lid
Lid sinds
1 juni 2006
Berichten
1.301
Locatie
Barneveld
Aangeschaft voor een project wat helaas niet doorging. Geinstalleerd en even aangehad om te testen, software wel geregiseerd. Zo goed als nieuw. Vraagprijs 350 euro

Tekstje geleend van bax: [h=3]Algemeen[/h]
Focusrite levert met zijn Scarlett 18i20 een ietwat andere versie van zijn USB 2.0 audio interfaces af dan de overige in de serie. Ten eerste gaat het hier om een zogenaamde 'rack-mountable' audio interface. Dit betekent dat u deze kunt inbouwen in een 19 inch rack-systeem. In totaal biedt de 18i20 18 ingangen en 20 uitgangen zoals de naam impliceert. Uitstekend geschikt voor muzikanten die veeleisend zijn ten aanzien van het opnemen van een verscheidenheid aan instrumenten. Zo kunt u drums, (bas)gitaar, keyboards en vocalen opnemen met slechts een enkele interface. Deze tweede generatie van de 18i20 biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige uitgave. Dit zit hem vooral in de preamps, nog lagere latency en de mogelijkheid om op te nemen op een sample rate van 192 Khz in 24-bit audiokwaliteit. [h=4]Focusrite Scarlett 18i20 2nd Gen: Aansluitingsmogelijkheden[/h]
Er bestaan 8 analoge microfoonvoorversterkers op de 18i20 en 12 analoge uitgangen wanneer u de twee hoofdtelefoonuitgangen meerekent. De preamps bezitten voldoende gain en klinken neutraal met voldoende headroom. U vindt twee geheel vernieuwde instrumentingangen aan de voorzijde van de 18i20. Deze zijn geschikt voor instrumenten waarvan het uitgangssignaal sterk is. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld elektrische gitaren met pickups die een hoge output hebben. Verder kunt u uw analoge en digitale ingangen uitbreiden door middel van ADAT. Daarnaast vindt u een word clock aansluiting op de achterzijde waarmee u uw overige digitale opnameapparatuur kunt synchroniseren evenals een MIDI in- en uitgang en een S/PDIF in- en uitgang eveneens aan de achterkant.
 
Back
Top