• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland HS-60 / juno-106

studio-440

Ingeburgerd
Lid sinds
25 juni 2007
Berichten
93
Locatie
perron 0
Te koop Roland HS-60. Is de Juno-106 met speakers maar met zelfde schuifjes en knoppen en intern kompleet een juno-106 maar met ingebouwde speakers.
Alles werkt naar behoren alleen een interne batterij mag vervangen worden voor geheugen patches en de pitchbend is gebroken maar werkt en is ook gewoon te gebruiken en is te krijgen via ebay voor reparatie. Verder een goed en direct te gebruiken Juno-106 met alle voices die werken. Opties niks verkeerds aan dan mss wat gebruikerssporen. Prints voor de functies is alles leesbaar en dus geen overused apparaat.
Prijs 600 euros.
http://www.vintagesynth.com/roland/hs60.php
 
Trouwens.....ik hou de hs60 toch....je kunnen allemaal de pot op met je zo goedkoop mogelijk of liefst voor niets hebben dingen gierige figuren. De hs60/106 is te leuk om weg te doen... sluit maar mod :doei:dit is een kont>:kont:?? :slotje:
 
Back
Top