• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Singular Sound BeatBuddy

ontwerper

Raadselachtig lid
Lid sinds
1 juni 2006
Berichten
1.301
Locatie
Barneveld
Hierbij bied ik aan mijn BeatBuddy. Zo goed als nieuw, weinig gebruikt en niet buiten de deur geweest, vraagprijs: 300 euro

De beatbuddy (nieuw 339e) komt met adapter, SD kaart, voetschakkelaar (nieuw 44e) en midi kabel ( nieuw 16e) (nieuwwaarde totaal: 400e)

Algemeen

De BeatBuddy, de eerste drummachine met de eenvoud van een pedaal. Een hybride van een gitaarpedaal en drummachine. De ontwikkelaars van BeatBuddy waren gefrustreerd omdat er geen drum machine op de markt was die hands-free te bedienen was.

De BeatBuddy is de ideale accessoire voor gitaristen, bassisten en toetsenisten. In tegenstelling tot conventionele drummachines, is de Beatbuddy een compact pedaal dat de gebruiker complete creatieve controle geeft.

Features

De BeatBuddy is een krachtige performance tool, die muzikanten in staat stelt het effect van een live drummer na te bootsen. Tevens, geeft de BeatBuddy een visuele weergave van de beat, wat het toestel ook een educatieve waarde geeft wat betreft het spelen van ritmes en het leren van maatsoorten. Bovendien is de BeatBuddy de eerste drummachine, die niet als een machine klinkt.

Hij is voorzien van niet-gekwantiseerde MIDI-opnames van studiosessiedrummers, multi-layered dynamic samples en advanced loop transition algoritmes. BeatBuddy biedt bovendien 10 unieke drumkits en meer dan 200 songs in verschillende genres. Afgezien van deze content, is het ook mogelijk zelf song of drumsets te maken met de meegeleverde BeatBuddy Manager PC en MAC software.
 
Back
Top