X

Singular Sound BeatBuddy

Collapse
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Singular Sound BeatBuddy

  Hierbij bied ik aan mijn BeatBuddy. Zo goed als nieuw, weinig gebruikt en niet buiten de deur geweest, vraagprijs: 300 euro

  De beatbuddy (nieuw 339e) komt met adapter, SD kaart, voetschakkelaar (nieuw 44e) en midi kabel ( nieuw 16e) (nieuwwaarde totaal: 400e)

  Algemeen

  De BeatBuddy, de eerste drummachine met de eenvoud van een pedaal. Een hybride van een gitaarpedaal en drummachine. De ontwikkelaars van BeatBuddy waren gefrustreerd omdat er geen drum machine op de markt was die hands-free te bedienen was.

  De BeatBuddy is de ideale accessoire voor gitaristen, bassisten en toetsenisten. In tegenstelling tot conventionele drummachines, is de Beatbuddy een compact pedaal dat de gebruiker complete creatieve controle geeft.

  Features

  De BeatBuddy is een krachtige performance tool, die muzikanten in staat stelt het effect van een live drummer na te bootsen. Tevens, geeft de BeatBuddy een visuele weergave van de beat, wat het toestel ook een educatieve waarde geeft wat betreft het spelen van ritmes en het leren van maatsoorten. Bovendien is de BeatBuddy de eerste drummachine, die niet als een machine klinkt.

  Hij is voorzien van niet-gekwantiseerde MIDI-opnames van studiosessiedrummers, multi-layered dynamic samples en advanced loop transition algoritmes. BeatBuddy biedt bovendien 10 unieke drumkits en meer dan 200 songs in verschillende genres. Afgezien van deze content, is het ook mogelijk zelf song of drumsets te maken met de meegeleverde BeatBuddy Manager PC en MAC software.

  #2
  Verkocht via MP.

  Comment

  Working...
  X