• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

MOTU 828 mkii (Firewire) audio interface

Quadran

Ingeburgerd
Lid sinds
8 januari 2003
Berichten
67
MOTU 828 mkii (Firewire) audio interface

Kenmerken:

- 8 input-kanalen TRS 24-bit 96kHz
- 8 output-kanalen TRS 24-bit 96kHz
- 8 kanaals 24-bit ADAT optical digital I/O
- 24-bit 96kHz SPDIF digital I/O
- 2 mic inputs met preamps en phantom power
- MIDI I/O
- stereo main uitgang
- hoofdtelefoon-uitgang
- Sync dmv Word Clock, ADAT Sync In en SMPTE I/O
- DSP-aangestuurde digitale mixing & monitoring
- Zeer lage latency (ASIO)

Functioneel en visueel front/back 100% als nieuw, amper gebruikt, altijd in een (afgesloten) flightcase gezeten! Enigste gebruiksspoor is een beetje lakschade bovenkant nav demonteren uit flightcase (met scherpe randen); niet zichtbaar indien ingebouwd.

Compleet in originele doos.

Dit is de uitvoering met Firewire-aansluiting. Zoals MOTU vermeldt op hun website, is de 828 mkii enkel compatibel met Firewire chipsets van Texas Instruments (TI) en LSI (voorheen Lucene/Agere). Een Firewire (400) PCIe-kaart met TI chipset heb je al voor 15,- Euro; een Express Card voor zo'n 40,- Euro.

Vraagprijs: 300,- Euro
 
Back
Top