• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

EMU 1616m PCMCIA + GATOR CASES

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

pass-out

Mixer Producer
Lid sinds
16 december 2004
Berichten
611
Hoi!

Verkoop een EMU 1616M PCMCIA kaart, in perfecte toestand en is ook in een normale PC te gebruiken indien je een pci(express) - PCMCIA kaart regelt of een originele EMU PCIexpress kaart die je gewoon bij Thomann kan kopen.

Let op dit is de M versie met de betere converters dan de gewone 1616. veel input mogelijkheden;
- 2x midi in en out
- adat in en out
- spdif
- 2 preamps met 48v
- koptelefoon uitgang
- 4x jack in, 6x jack out

je kan m ook zonder Dock gebruiken zodat je onderweg met lekker geluid en snelle asio kan werken. Je hebt dan dus geen 220 nodig :) (dus alleen met de card)

150E

GATOR studio 4 go case

te gekke case voor mobiele studio, 4 HE inbouwmogelijkheden, speciale LAPTOP inbouwmogelijkheid EN wieltjes zodat je niet een ongeluk tilt :)

80E

GATOR studio 2 go case

vergelijkbaar met de 4 HE versie, behalve dat deze 2 HE is en geen wieltjes heeft. Geeft ook niet want echt zwaar wordt ie toch niet. Erg handig ook om je laptop stevig in te bouwen, en je 19" geluidskaart en channelstrip :)

50E

GATOR 4 HE case

dubbele deur om je 19" spul mee te nemen. Solide hardcase van licht materiaal.

40E



Alles is op te halen (in berlijn hehehe) maar verzenden kan natuurlijk ook wat trouwens niet eens echt duur is. Iets van 12e per ding (geluidskaart kan goedkoper). Zou midden december opzich het geluidskaartje mee kunnen nemen naar de NL.
 
Last edited by a moderator:
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top