• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Oberheim SEM Pro

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

platform

fishfinger
Lid sinds
8 januari 2003
Berichten
1.007
Locatie
Den Haag
Dag vrinden,

SEM Pro in absolute nieuwstaat aangeboden. Maandje of 3 oud, dus in de garantie. Incl.doos, voeding, kabels en documentatie. Kan weg wegens andere aanschaf.
Schneidersladen factuur aanwezig. Was een bedrijfsaanschaf, dus je krijgt van mij ook een verkoopbon waar je de btw. nog van kan afhalen.

1000 euro svp.

grt, P.
 

Attachments

  • IMG_2630.jpg
    IMG_2630.jpg
    66,4 KB · Bekeken: 33
  • IMG_2632.jpg
    IMG_2632.jpg
    62,5 KB · Bekeken: 27
  • IMG_2635.jpg
    IMG_2635.jpg
    70,2 KB · Bekeken: 31
:slotje:

Deze mag dicht, ik ben ineens weer verliefd, veels te weinig tijd gestoken in dit moduletje met harige ballen.. iemand het filter al een keer geprobeerd in de mix als eq/toneshaper? Aanrader, wow!

Dank voor de overweldigende interesse. En nee, hij gaat niet meer weg. Grtz,

:P
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top