Deze discussie is gesloten.
X
X

Korg se-300 tape echo, nord modular rack, midibox

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Korg se-300 tape echo, nord modular rack, midibox

  Ik bied te koop aan:

  Nord Modular Rack G1 - 390 euro
  Eerste eigenaar, compleet met rack-ears, manual en doos. In zeer goede staat, alle knoppen zo stroef als nieuw. Het schermpje heeft op een aantal plekken wat rare vlekken (zie bijlage). Dit is echter al een jaar of 8 hetzelfde, dus ik verwacht niet dat dat ooit zal uitbreiden. De editor software werkt prima op Windows (ik draai zelf Win7), maar ik weet niet hoe het met OSX zit.

  Korg SE-300 stage echo - 525 euro
  Tape echo met veergalm die zich makkelijk kan meten met de space echo van Roland en zelfs meer routing mogelijkheden heeft. Net gereviseerd (zit nog garantie op) en nieuwe tapeloop erop, en klinkt als een klok. Het tolex is hier en daar beschadigd (zie bijlage), en 1 knop is niet origineel (zie bijlage). Een van de twee inputs is met een weerstandje aangepast zodat er bij lijnsignalen voldoende bereik is voor de input knop (de SE-300 verwacht instrument/mic signalen, dus veel zachter). Dit filmpje geeft een goede indruk van de unieke mogelijkheden van de SE-300: https://www.youtube.com/watch?v=J3omn-7WccA

  Midbox componenten - gratis
  Voor de doe-het-zelver. Met midibox kun je bv. je eigen MIDI controller of stepsequencer maken. Ik heb 4 volledig in elkaar gesoldeerde onderdelen: Core r4d, din r5, ain r4 en dout r5. Ze zijn voor mij gemaakt door een professionele elektronicus, maar ik ben er nooit aan toegekomen om er wat mee te doen. Ik heb geen idee of alles werkt en of je hier nog printplaten aan moet toevoegen om een werkend systeem te krijgen. Alles ziet er echter prima uit, en ik vertrouw dat de persoon die dit voor mij gemaakt heeft, geen half systeem voor mij zou maken. Laat me weten welk project je van plan bent te gaan doen, en de beste inzending mag dit wat mij betreft gratis hebben.

  Alles (behalve de midibox componenten) kunnen werkend gezien worden in Amsterdam-West. Alles kan verzonden worden (kosten voor de verkoper), maar in het geval van de tape echo is dat niet aan te raden.
  Bijgevoegde bestanden

  #2
  Midibox wordt opgehaald voor een mooi project in het noorden des lands.

  Tape echo en modular is belangstelling voor, maar ze zijn nog beschikbaar.

  Comment


   #3
   Tape echo blijft hier.
   Modular is nog beschikbaar, 375 euro.

   Comment

   Working...
   X