Museumpiece TB-303 (lol)

"Chord Shift Scale"? Huh? Wabedoellie?

De advertentie is al weer weg.

Mijn vader zei altijd op rommelmarkten tegen de verkoper als ze het niet over de prijs eens werden:"Dan gun ik je nog even het plezier ervan!"
Dan raakte de verkoper lekker geïrriteerd.

Hahaha die is wel goed.
 
Chord wheel is geen functie op de TB zelf maar is dat ronde schijfje, een soort rekenliniaal voor akkoorden. Kan je mee zien hoe je noten van een (Roland voorbeeld)patroon moet transponeren als je van de ene toonsoort naar de andere wil gaan.
https://www.matrixsynth.com/2005/12/...hrodwheel.html

Je kan je TB Chord Wheel natuurlijk met om het even welk muziekstuk en instrument gebruiken, er is niks specifiek TB aan de theorie erachter.
 
Laatst gewijzigd:
Pure acid en 303 basslijntjes is al 20 jaar passé. Geen enkel nieuw genre in de echte muziek wereld is daar in geïnteresseerd. Tis gewoon ouderwetse muziek. Tot spijt van de oudbollige minderheid die er nog mee bezig zijn... Tis gewoon saai....

Tis hier toch niet de grote 303 afzeikdraad ?!? :frons:
 
Tis hier toch niet de grote 303 afzeikdraad ?!? :frons:

Let niet op hem. Hij is vaak dom negatief vanuit 1 of andere rare Belgen bubbel.

Dikke acid en Belgen gaat trouwens heel goed samen. Lang voordat wij hier in NL op acid stonden te dansen hadden die Belgen al allemaal new beat acid clones gemaakt van Chicago/Detroit trax. Gingen ook allemaal auto’s vanuit NL naar België toe omdat ze daar muziek en feesten gewoon beter snappen :D
 
Back
Top