X

Arturia AudioFuse 8Pre

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Arturia AudioFuse 8Pre

  Ik overweeg om de Arturia AudioFuse 8Pre audio interface te kopen. Deze heeft 2 keer adat in en 2 keer adat out optische aansluitingen. Kan ik deze allemaal gebruiken om de interface uit te breiden? Dus 16 extra in- en outputs (2 x ?
  Bij de specificaties staat 16 inputs, 20 outputs channels en 8 digital ADAT inputs/outputs up to 96kHz. Wat lijkt te bedoelen op 8 max extra in-/outputs. Waar zijn dan de extra adat aansluitingen voor?
  https://www.arturia.com/audiofuse-8pre/overview


  facebook ytsek

  #2
  Voor 96khz

  Comment


   #3
   Originally posted by Toon View Post
   Voor 96khz
   Kan je dat toelichten? Op 44.1khz kan ik alle adat poorten gebruiken?


   facebook ytsek

   Comment


    #4
    Het lijkt erop dat je ADAT alleen double speed kunt gebruiken, dus de twee poorten geven je in totaal 8 kanalen I/O. Maar helemaal zeker is het niet. Ook kun je volgens mij USB en ADAT niet tegelijkertijd gebruiken. De manual staat nog niet online zo te zien.

    Comment


     #5
     Het meest logische zou zijn dat op 44,1 en 48 Khz Adat op de normale manier gebruikt wordt en die extra ADAT i/o poorten dus niets extra toevoegen of doen, deze kunnen dan ook niet gebruikt worden . Wil je echter op 96Khz werken en heb je een externe expander/interface die double ADAT ondersteund gebruik je ze wel ...

     Comment


      #6
      Bedankt voor jullie antwoord. Even de manual afwachten of een alternatief zoeken.


      facebook ytsek

      Comment

      Working...
      X