DSP dagen 2001

JohnnyBusca

rocket scientist
Lid sinds
4 juli 2001
Berichten
10.414
Locatie
Eindhoven - Strijp!
22 en 23 oktober zijn de 'DSP dagen 2001'

T.C. Electronic en Yamaha laten zien hoe het moet en waar het naar toe gaat in de toekomst.

Ik stel voor dat twee mensen van dit forum er naar toe gaan om te kijken wat er gaande is en om er een klein verslagje over te schrijven. Ik denk dat het voor veel van onze leden interessant is.

Vrijwilligers? PM of email me eventjes.

Persbericht

Maarssen , 20-06-2001.

Geachte Audio Professional,

Stelt u zich voor:

1 gebouw, 2 remotes, 4 productspecialisten, 12 monitorspeakers, 36 kannen koffie en miljarden floatingpoint berekeningen per seconde......

Op 21 en 22 oktober 2001 zullen de DSP dagen 2001 worden georganiseerd.

TC Electronic en Yamaha demonstreren de wereldtop in high end digitale reverb in één gebouw: TC Electronic's System 6000 en Yamaha's SREV1. Een unieke mogelijkheid om de systemen van de twee marktleiders met elkaar te kunnen vergelijken, en meer te weten te komen over de laatste stand van zaken omtrent DSP technologie en applicaties. Van beide merken zijn uiteraard de nodige productspecialisten aanwezig om tijdens en na de demo's alle voorkomende vragen te beantwoorden, en met u in discussie te gaan over zin en onzin van DSP technologie..

Per dag zullen 3 sessies worden gehouden waarbij per sessie twee demo's worden gegeven in gescheiden ruimtes, zodat het mogelijk is om van beide systemen demo's bij te wonen. Bij de demonstraties worden dezelfde 5.1 surround speakeropstellingen en audiovoorbeelden gehanteerd zodat een echte vergelijking mogelijk is.

We nodigen u hierbij uit om een van de sessies bij te wonen. Kijkt u voor verdere informatie en aanmelding op www.dspdagen.nl


We verheugen ons op uw aanwezigheid.

Met vriendelijke groeten,




Fred Thomas, TC Electronic Nederland
Ron Bakker, Yamaha Nederland.
 
Reuze interessant die nieuwe technologie. Over een jaar waarschijnlijk voor een heleboel mensen bereikbaar (software op vette PC) en over drie jaar 'gemeengoed' :)
In eerste instantie is men sceptisch (Yamaha VL-1) daarna wil en doet iedereen het, maar dan een stuk goedkoper: de VA-regen (AN1x, Nordleads, MOSS etc).
Ik had ook kunnen zeggen: Fairlight/Synclavier->S1000
 
Sorry mensen, maar waarschijnlijk zal niet iedereen die binnenkort hebben in software versie op een PC.

Lees het stuk over TC Works, maar eens in Interface 51.
 
Ik heb er wel zin in ..

Ik heb er wel zin in ..

Ehh.. nogal een triviaal zinnetje na een zwaar nachtje :p

Maar ik heb zeker zin om die workshops te gaan bezoeken. En inderdaad.. TC Works gaat z'n spullen nooit als VST plugin of iets dergelijks op de markt gooien.

WANT DIE MAKEN WE ZELF KAPOT !!!

.. Ik kan er niks aan doen.. maar de Amiga is ook naar de KLOTEN gegaan door het oneindig illegaal kopieren van software. Software wordt gemaakt door mensen.. die net als jij en ik af en toe een boterham willen eten. Laat ik maar ophouden.. deze discussie heeft toch weinig zin.. grr..
 
Aangezien het de Nationale Oude-thread-omhoog-schop-dag is...

wil ik even opmerken, dat cozko volgens mij een vooruitziende blik had (zie post cozko)

-C-
 
Back
Top