X

Verschillende browsers versus Synthforum

Collapse
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

    #41
    Posten gaat weer moeilijk! Zie:

    Click image for larger version

Name:	error.png
Views:	1
Size:	137,4 KB
ID:	3684933

    Comment


      #42
      Had ik ook vanmiddag, precies tijdens het posten bleef de site hangen. Ik denk: geen toeval.

      Comment


        #43
        Misschien is er iets uit die error-melding af te leiden?

        Comment


          #44
          Originally posted by torp View Post
          Had ik ook vanmiddag, precies tijdens het posten bleef de site hangen. Ik denk: geen toeval.
          Die heb ik ook gehad maar ik denk dat het geen zin heeft om nog iets te melden want er wordt niet gereageerd door de moderatoren.
          Op m'n vorige vraag bij het gebruik van een andere browser kreeg ik geen antwoord, het blijft opvallend stil?
          Als je antwoord wil in dit topic dan moet je woorden zoals verrekken en soortgelijke woorden gebruiken want dan krijg je een reaktie.
          Niet dat je vraag dan beantwoord wordt zoals bij mij gebeurde maar je krijgt wel dat dit soort woorden verwijderd worden en de opmerking dat grof taalgebruik niet mag.

          Comment


            #45
            Wat soms wel helpt is je browsergegevens te wissen. Daar heb ik al aardig wat problemen mee weten op te lossen. Bijvoorbeeld een bericht die constant naar de voorpagina sprong ipv naar het bericht.

            Comment


              #46
              De tijd staat weer goed zo te zien en tot op heden geen hangers meer gehad.

              Comment


                #47

                Nieuw geposte berichten van mij en van anderen zijn helaas nog steeds niet zichtbaar voor mij, tenzij ik inlog.
                En toch nog 1 keer een tijdje niet het forum op gekund.
                Al met al lijkt het forum wel een stuk stabieler geworden.

                edit;
                Overigens heb ik hetzelfde probleem gehad bij Synthtopia.com, dus het zou goed bij mij kunnen liggen. Zou niet weten waar het aan zou liggen dan, HW en System clock staan goed hier.
                Laatst gewijzigd door BIAM , 22 mei 2019, 17:36.

                Comment


                  #48
                  Bericht door een moderator:
                  Originally posted by willem1958 View Post
                  ik denk dat het geen zin heeft om nog iets te melden want er wordt niet gereageerd door de moderatoren
                  Bij het openen van het forum Feedback Upgrade, heb ik richtlijnen gecommuniceerd. Ik denk dat ik gedurende de eerste paar weken een keer of 20 aan verschillende leden heb gevraagd die richtlijnen te volgen. Als dat niet gebeurt, houdt het een beetje op. Ik zal ze nog even op een rijtje zetten:

                  1. Nieuw probleem = nieuw topic aanmaken
                  2. Blijf on topic
                  3. Laat weten welk device je gebruikt, welk OS en welke versie, omschrijf je probleem zo specifiek mogelijk

                  https://www.synthforum.nl/forum/alge...n-dit-subforum

                  Originally posted by willem1958 View Post
                  Als je antwoord wil in dit topic dan moet je woorden zoals verrekken en soortgelijke woorden gebruiken
                  Wat je schreef was van een heel andere strekking. Ik heb 1 woord aangepast zodat je post alsnog voldeed aan de forum richtlijnen. Misschien goed om ze ter herinnering nog even door te nemen. Onze bereidheid te reageren wordt niet groter door herhaaldelijk geklaag, vulgair taalgebruik of off topic reacties.

                  Nil Volentibus Arduum

                  Comment


                    #49
                    Originally posted by Dr van Lansberg View Post
                    Wat je schreef was van een heel andere strekking. Ik heb 1 woord aangepast zodat je post alsnog voldeed aan de forum richtlijnen. Misschien goed om ze ter herinnering nog even door te nemen. Onze bereidheid te reageren wordt niet groter door herhaaldelijk geklaag, vulgair taalgebruik of off topic reacties.

                    Ik heb geen vulgaire taal gebruik alleen op een ietwat stevige manier verteld dat jullie niet reageren en toch worden die verwijderd, maar schijnbaar mag dat ook niet?
                    Maar als ik een vraag stel over een andere browser die nog niet genoemd is en dat ik niet kan inloggen want ik kan dan niet in de vakjes m'n naam en wachtwoord typen krijg ik geen antwoord.
                    Leg dan 'ns uit waarom ik geen antwoord krijg want dit probleem was in het topic verschillende browsers nog niet genoemd.
                    En ook na je post van daarnet geen antwoord op die vraag van alweer even terug maar wel op m'n laatste post.
                    Ik krijg daardoor het gevoel dat er heel nauwkeurig wordt gelet op het taalgebruik maar geen antwoord op een nieuw probleem in het topic.
                    Dat wekt toch irritatie op?

                    Comment


                      #50
                      Originally posted by willem1958 View Post
                      6 mei 2019, 16:25


                      Ik werk vanaf vandaag met een andere browser (DuckDuckGo) omdat dat recaptcha gedoe van google me steeds meer begint te vervelen en de recaptcha add on als veroudert wordt aangemerkt door mozilla.
                      Maar wat ik ook probeerde, als ik klikte op inloggen dan gebeurde er niets, wat kan daar een verklaring voor zijn?
                      Ik heb nu maar even het forum benadert via Mozilla.
                      Dit was m'n vraag om het maar even duidelijk aan te geven.

                      Comment

                      Working...
                      X