Deze discussie is gesloten.
X
This is a sticky topic.
X
X

Synthforum Contest 2014: Aankondiging & spelregels

Collapse
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Synthforum Contest 2014: Aankondiging & spelregels

  Synthforum Contest 2014
  Zoals ieder jaar kan ook 2014 niet eindigen zonder de jaarlijkse Synthforum contest. Ook dit jaar kan je als lid van het Synthforum een van je eigen tracks insturen. In januari start het stemmen en beslissen jullie wat uiteindelijk de "Beste Synthforum track van 2014" is geworden! De winnaar geniet uiteraard van eeuwige roem en respect van het hele wereldwijde synthesizer gemeenschap.

  Alle muziekstijlen zijn geoorloofd, zolang je maar gebruik maakt van synthesizers of aanverwante instrumenten. Doe je ding, of doe niet je ding, als het je maar die eerste plek op levert!

  Voor deelname geldt onderstaand reglement:

  Datum start inzendingen
  Vanaf nu!

  Datum sluiting inzending
  Zondag 11 januari 2015 23:59:59

  Verkiezingsperiode
  Maandag 12 januari 2015 tot en met vrijdag 30 januari 2015

  Definitieve Uitslag
  Vrijdag 6 februari 2015

  Hoe kan je meedoen?
  1. Je moet op dit moment reeds lid zijn. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat nieuwe/aparte accounts worden aangemaakt om mee te doen.

  2. Voor de rest is het simpel: open een nieuw bericht in het Synthforum Contest 2014 forum, vermeld in de berichtkop (onderwerp) je (artiesten-)naam en de titel van de track.[geen soundcloud of youtube e.d] in de vorm van [Artiest] - [Naam Van Mijn Track]

  3. Upload dan je track in mp3-formaat rechtstreeks op het forum [ dus geen soundcloud of youtube e.d] via de button beheer bijlage. Je hebt max. 10 MB tot je beschikking.
  Vraag een moderator als je bijlage box te vol is ,om deze leeg te maken voor je track.

  4. Per forumlid mag er 1 nummer worden ingezonden. Er wordt geen onderscheid gemaakt in categorieën.

  Let op: Alleen tracks die als bijlage beschikbaar zijn, dingen mee! Geplaatste threads en reacties daarop worden eerst goedgekeurd alvorens deze zichtbaar zijn voor iedereen.
  BELANGRIJK: Je eerste inzending is bindend! Aangepaste versies op basis van feedback of nieuwe mixdowns worden NIET geaccepteerd!!

  Regels m.b.t. het stemmen (vanaf 12 januari)
  1. Het stemmen gaat dit jaar net als bij de vorige contest. Hierbij geldt het principe van meeste stemmen gelden.

  2. Elk lid kan éénmaal per inzending een stem uitbrengen. Stemmen kan vanaf 12 januari door op de knop te klikken in de thread van het betreffende nummer.

  3. Je mag dus op zo veel inzendingen stemmen als je wilt! Verder kun je gewoon posten in die threads om complimenten te geven of vragen te stellen.

  4. Eenmaal uitgebrachte stemmen kunnen niet worden ingetrokken; denk dus goed na voordat je op de stem-knop klikt. Stemmen op jezelf is niet mogelijk.

  NB1 De forum-software vraagt niet om een bevestiging voordat je een stem uitbrengt. Dus let op met klikken.

  NB2 Net als voor het meedoen, geldt voor het stemmen dat je nu al lid moet zijn om straks te mogen stemmen. Tevens geldt dat je meer dan 1 post moet hebben geplaatst. Eventuele ongeldige stemmen zullen dan ook niet meetellen voor de einduitslag.

  Tot slot:
  A. Lees deze reglementen aandachtig om misverstanden of teleurstellingen te voorkomen.

  B. Om alles overzichtelijk te houden is het niet de bedoeling dat er nog meer discussies worden geopend omtrent de contest of over de reglementen. Alleen discussies ten behoeve van inzendingen zijn toegestaan. Voor de duidelijkheid: 1 track = 1 thread.

  C. Accounts aanmaken om toch extra stemmen te kunnen uitbrengen, heeft geen zin. Aan het eind van de contest zullen ongeldige stemmen automatisch weggefilterd worden.

  D. Voor vragen en/of opmerkingen (via PB) zijn Hilltree en Ronegen de eerst aangewezen moderators.

  E. Mocht zich een situatie voordoen waarin dit reglement niet voorziet, dan geldt de uitspraak van de moderatoren van het Synthforum!

  VEEL SUCCES, maar vooral ook veel plezier!
  Laatst gewijzigd door Acidfever , 14 december 2014, 21:14.
  "He has Van Gogh's ear for music."
Working...
X