Raphie Grooves: The Rush

Mixtechnisch klinkt het prima denk ik.. wat je van een goed klinkende trance plaat mag verwachten. Het geluidje met de pitchbend wat rond 00:36 naar voren begint te komen vind ik erg geslaagd.. geeft het geheel een fijn sfeertje.

Het nummer is verder wel heel erg formulematig.. standaard beat, plukjes, arpje, basje en ook qua opbouw hebben we het allemaal al 39058720 keer eerder gehoord.. opbouwtje, break, rest van het nummer wat -na toch nog even de indruk te wekken zich verder te ontwikkelen- na 2:58 als een kaarsje uit gaat. Van mij had daar best wat meer mogen gebeuren.

Eigenlijk zit er, behalve het pitchbendgeluidje, heel weinig memorabels in het nummer.. het is nogal vanille, zeg maar.
 
Mja ik vind m inderdaad ook wat "voortkabbelen" zonder duidelijke richting of climax. Da's jammer want er zit meer potentie in volgens mij. Het voelt nu een beetje alsof er een stukje van de track ontbreekt. Ik sluit me op dat vlak bij Payt aan: het is nog een beetje braaf.

De soundjes, vocal etc zijn echter prima. Die klinken heerlijk. Door de harde panning van het orgel actige soundje ligt de focus naar mijn idee iets teveel op rechts maar de mix klinkt verder geweldig hier :okdan:
 
Klopt, ik liep een beetje vast, maar wilde toch iets nieuws inzenden. ben blij dat de mix goed overkomt ondanks dat het e.e.a. misschien een beetje braaf is. Leuk ook dat de panning opvalt, ben voor het eerst eens met L C R panning gaan experimenteren.
 
Beetje fantasieloze track.
Ik mis een echt hook, maar aan de andere kant: die vind je niet zo vaak bij Trance...
Mix vind ik wel erg lekker, maar ik vind de marimba (bells oid) die in de melodie zitten iets te hard gemixt en de kick mag van mij wel iets dieper ( punchier )
 
Ik kan je LCR vanaf mijn positie niet horen want alleen mijn R Logitec luidspreker werkt, maar...tot nu toe nooit van gehoord LCR panning. Dat ga ik ook eens proberen.
 
Klinkt wel goed, maar vind het niet erg spannend. Maar misschien is dat niet de bedoeling van dit soort muziek (niet mijn smaak helaas, maar dat kan ook niet altijd natuurlijk). Het klinkt wel professioneel gemixed in elk geval.
 
'tja, ik zou er wel +20 dingen kunnen zeggen, van dingen die ik anders aanpak,
al ben ik ook maar Self-Made 'Producer',

Maar 'k zou toch beginnen met de pads (meer op de voorgrond), da's iets wat toch altijd doe..
Die geven de richting, en daar bouw ik dank op verder.. tot een climax, of tot ik erbij in trance geraak.. :) :)
 
Ook even 10Mb van de extended erop gezetten, kunnen de mensendie wat minder laid back willen kiezen :D
mod zou je OP met attached bestnad willen vervangen? bestand is hier niet zichtbaar?
 
Last edited by a moderator:
Hollly shit dude WTF is dit :D

Dit is Porno voor mn oren heeeeeeeeerlijk........je hihat mag harder, zelfde ook met die klap....mis de ksssjjjjjkssssjjjjjksssjjjjjkssjjjjj waardoor die nog meer gaat pompen. U begrijpt nu gaat het om smaak.....

Komt het nou door die nieuwe speakers ? :P

Mooie vooruitgang.....:okdan:
 
Ja, de K&H's zijn extreem gedetailleerd waardoor het mid gebied veel beter bewerkt kan worden. erg blij mee :)
 
Ja, de K&H's zijn extreem gedetailleerd waardoor het mid gebied veel beter bewerkt kan worden. erg blij mee :)
Eeerlijk :okdan:

Same shizzle here......had in begin grote moeite om de Tannoys weg te doen, achteraf erg blij dat k t gedaan heb.
 
Back
Top