Camel Audio Alchemy

Nieuwe software sampler/synth van Camel Audio.

Een software Sample synthesizer. Komt met 2GB aan samples van 'bekende' audio engineers. Alchemy beschikt over spectral en granular synthesis en sampling, unison en PWM, crossfade morphing, eigen effect sessie, arppegiator, midi groove import

Men kan eigen samples invoegen in de vorm van SFZ, WAV of AIFF

attachment.php
 

Attachments

  • alchemy-small.jpg
    alchemy-small.jpg
    106,4 KB · Bekeken: 58
Last edited by a moderator:
ziet er nu al dope uit :)
 
GUI design ziet er erg overzichtelijk uit.
Maar is dit nu eindelijk een plugin die kan wedijveren met de hedendaagse romplers? Het wordt hoog tijd nl.
 
Bericht door een moderator:
Leuk dat je er een plaatje bijzet, maar zet het als bijlage erbij zodat er niet gehotlinkt wordt en trim het formaat s.v.p.
 
Ik heb al eerder gelezen over deze plugin en ik ben er erg benieuwd naar. De functionaliteit doet me een beetje aan de Nord Wave denken.
 
Ik was zeer te spreken over de Cameleon 5000 en dit ziet er ook gelikt uit. Niet dat ik hem ga gebruiken maar toch. Ben benieuwd hoe de reviews gaan zijn.
 
Excuses voor de kennelijke te grote afbeelding. Ik draai zelf op 1920 res dus voor mij is deze klein. Ik ben ook autoresize scripts van forums gewend en/of opties om img size aan te geven in de <IMG> tags...
 
is het misschien een idee om bij dit soort berichten gelijk een link neer te zetten naar de website (en/of audio voorbeelden liefst)?

Daarnaast leuk en aardig allemaal, maar als je alle nieuwe vsti's als nieuws gaat bestempelen dan zijn we nog wel even bezig.
 
Back
Top