Shadow Wolf Cyberzine # 8

smackos

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
25 oktober 2002
Berichten
6.604
Locatie
Scheveningen Beach
Heyooo...Weer een nieuwe ShadowWolf Cyberzine nummer 8 al weer - het ASCII oldschool BBS style haXor e-ZINE bordevol synth en muziek gerelateerde zaken! Met deze keer veel interviews met o.a. Acidic Male, Franziska Lantz van Global Warming Records, het Ivoriaanse ambient nosie industrial label Nostalgie de la Boue, designs voor rare modular modules, veel studiotips, de 'origins' van ACIDHALL (met gratis ACIDHALL compilatie!), Gabber Tales from the Lowlands part 1, Muzikaal Dobbelspel en nog veel meer!!! -> lees het op http://www.legowelt.org P.S. dit werkt niet op telefoons dit is olschool haXor style te bekijken op een normale computer (weet niet of het op een pad werkt moet je maar ff checken ;) )

Click image for larger version  Name:	ShadowAnim.gif Views:	0 Size:	1,88 MB ID:	3726299
 

Attachments

  • ShadowAnim.gif
    ShadowAnim.gif
    1,9 MB · Bekeken: 151
Laatst gewijzigd:
Op één of andere manier kennelijk de voorgaande 7 edities gemist. Maar erg leuk, en inderdaad oldschool BBS. Miste alleen de geluidjes van het modem nog. :) Ik mis niet de snelheid van toen, met 14k4 enzo was het soms allemaal maar baggertraag.
 
Is het verhaaltje over die anonieme promotor verzonnen of zo ? Lijkt me sterk overdreven dat je €7000 betaald voor 2 dj's (die niet bestaan) en dat er maar 19 mensen op komen dagen 8o)
 
Back
Top