Dave Mech @ youtube (creativity & tutorials)

Heb er weer eentje :) Dit keer heb ik geluiden opgenomen tijdens mijn trip in Slovenië (prachtig land!!). Ik laat vervolgens weer zien hoe ik met enkel die sounds een meldodieuze techno track maak. Enjoy! Ben ook benieuwd wat jullie er van vinden. Ik heb de flow van dit format nog wat versneld.

 
Leuk Dave. Ik was ook bij Hawtin . Ik vond wel jammer dat het Plastikman gehalte erg laag was. De Plastikman 1.5 show vond ik nog veel vetter.
 
ik heb eindelijk mijn rytm de deur uit getrapt dus elektron word ik niet warm van, maar ik dacht dat de dominion 1 reeks ook van je was en die ga ik zeker wel checken :)
 
Elleu. Heb weer eens een sampling field trip video gemaakt. Vorig jaar opgenomen in Berlijn en eindelijk afgemaakt. In de video laat ik de recordings zien, en hoe ik er een techno track van bouw. De samples en track kun gratis downloaden op onderstaande links. Enjoy!

Download the full track here: https://davemech.bandcamp.com/track/nilreb

Download the entire sample pack here: https://gumroad.com/l/uBwyw

 
"Deutsch?"

"Um ,ah, hmm... recording sound?

LOL Dat was erg grappig. :D

Maar weer een fijne video, en het resultaat is letterlijk een mooi stukje Berlin-Techno. :)
 
Interessante video en het eindresultaat mag er ook zijn :okdan: Erg inspirerend ook....moet zeker weer eens aan de bak met de Digitakt, want je kunt er eigenlijk zoveel kanten mee op. Ik ga toch maar eens wat meer videos van je kijken 8)
 
Back
Top