Human Error Synth Repair

Bit van een sponsor Human Error Synth Repair

No permission to download

Verkeerde adapter gebruikt? Een pad of toets werkt plotseling niet meer? Komt er geen geluid uit de machine? Is het scherm zwart geworden? Een oude synth die een service nodig heeft?​

De kans is groot dat ik je instrument kan repareren, of het nu een klassieke analoge synthesizer is, of een modern 'micro-smd digitaal hybride desktopapparaat'.​


Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat ik begon met het modden en repareren van mijn eigen instrumenten. Daar kwamen al snel instrumenten van vrienden en bekenden bij, en voor ik het wist was ik alleen nog maar aan het repareren en modden. Sinds ruim twee jaar doe ik dat fulltime vanuit mijn bescheiden werkplaats in Rotterdam voor klanten van over de hele wereld. Dagelijks help ik mensen weer verder in hun proces om de muziek te maken die ze willen. Veel muzikanten wisten mij al te vinden via Synthforum, en als vriend van Synthforum hoop ik iets terug te kunnen geven aan deze bijzondere community.

20211223_174626.jpg


Bij Human Error maakt het niet uit wat voor apparaat je hebt. Sommige merken laten zich wat makkelijker herstellen of aanpassen dan anderen, maar zolang het studio-apparatuur is ben je hier welkom. Op de website vind je een overzicht van de merken die hier al eens langs geweest zijn.

Studio-advies​

Regelmatig vragen mensen mij om advies voor hun studio. Welke interface is een goede? Hoe sluit ik het een op het ander aan in een complexe setup? In overleg kunnen we een plan maken om je studio op technisch gebied helemaal in orde te krijgen. Heb je daar vragen over? Neem dan contact op!

human-error-probe.jpg


Service is in mijn ogen bijzonder belangrijk bij muziekinstrumenten. Veel mensen hebben een emotionele band met hun apparaten, wat niet vreemd is als je bedenkt dat muziek voor veel mensen een bijzondere uitlaatklep kan zijn. Bij Human Error neem ik dat dan ook zeer serieus. Persoonlijk contact en aandacht voor de apparaten die onder mijn hoede worden gebracht. Een klant omschreef zijn ervaring als meer vergelijkbaar met een bezoek aan een medisch specialist dan een auto garage. Het geeft de term Synth Dokter voor mij de juiste lading :)

Belangrijk om te vermelden​

Ik repareer geen: versterkers, platenspelers, tapemachines of orgels. Ook bij apparaten van voor de jaren 70 hou ik vaak een slag om de arm, maar sluit ik niet direct uit.

Wil je meer informatie? Stuur me dan een bericht of neem een kijkje op Human Error!
Author
nmnn
Downloads
2
Bekeken
1.734
First release
Last update
Rating
0,00 star(s) 0 ratings
Top