• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Erica Synths Drum Sequencer 489 (B. Keys, extra kabels)/4MS Listen 4Quarters 179

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

NeonNoises

Stamgast
Lid sinds
7 april 2014
Berichten
339
Erica Synths Drum Sequencer
Perfecte nieuwstaat: € 489,- incl. eventueel verzenden. Op te halen in omg. Venlo. Het idee was om een compact techno systeem te maken, maar ben uiteindelijk toch een andere kant op gegaan. Sindsdien ligt hij netjes in de la. Het is de versie met de zwarte keys. Daarnaast doe ik er gratis 5 Erica drum module kabels bij, zodat je modules kunt aansluiten via de achterkant in plaats van patching aan de voorkant.

4 MS Listen 4 Quarters
Kort gebruikt, maar is nu vervangen door de ES-9 (finally :p). Gewoon in perfecte staat incl. alles. Het is de variant met de grote 1/4 inch gebalanceerde TRS aansluiting. Ik zou er graag € 179 incl. verzenden voor willen.

Beide modules zijn gebruikt met washers.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top