Kort verslag dancepanel op Noorderslag

JohnnyBusca

rocket scientist
Lid sinds
4 juli 2001
Berichten
10.414
Locatie
Eindhoven - Strijp!
Quote
Een kort verslag van het dancepanel op Noorderslag:
---

Fight for your right to party

Dance-programmeurs bespreken hun problematiek in Noorderslag-panel

Discussieleidster "Lady" Aida Spaninks probeerde haar panel-leden langs een aantal kras geformuleerde stellingen te leiden. Helaas werd de soep niet zo heet gegeten als hij werd opgediend en kwam er geen smakelijk conflict boven tafel.

Onder de noemer Fight For Your Right To Party spraken drie panel-leden (curieus verspreid over de zaal) en een mystery-guest (onzichtbaar persoon participerend via een geprojecteerd beeldscherm) over de dance-taak van gesubsidieerde podia zoals de Effenaar in Eindhoven.

Mojo-boeker Ron Euser fungeerde als officieus vierde panel-lid. Hij deelde een pluim uit aan Darko van Doornroosje in Nijmegen (ook aanwezig), aan Kees Heus van Paradiso in Amsterdam (niet aanwezig) en de mannen van platenwinkel/label Rush Hour in Amsterdam (evenmin aanwezig), die buiten de gevestigde kanalen interessante buitenlandse dj's en artiesten boeken. Dit
was de meest boeiende invalshoek van de discussie, maar de opzet van de bijeenkomst bood helaas nauwelijks de mogelijkheid hier diep op in te gaan.

Het was een beetje een chaotisch uurtje, waarin geen enkele stelling helemaal tot zijn recht kwam. Gelukkig is er in het najaar weer een Amsterdam Dance Event.

Bouw niet te veel op boekingskantoor Mojo maar doe het vooral zelf, is de voornaamste conclusie.

Bron:http://pages.vpro.nl/3voor12/events/noorderslag2002/index.shtml?2534202+4804671+4804764+5012820
 
Laten ze de volgende keer maar weer gewoon gaan dansen, in plaats van "discusiëren", lijkt me!

Wel een bijzondere happening....
 
Lady Aida "Groenteman"

Lady Aida "Groenteman"

Ik zie Aida Al zitten als een soort Hanneke Groenteman :p
 
Back
Top