Herspuiten Korg Prophecy

Iceman344

Stamgast
Lid sinds
12 september 2009
Berichten
111
Ik zou graag mijn Korg Prophecy herspuiten omdat ik zij kleuren nogal lelijk vind , zalige synth maar in een lelijke verpakking , hebben jullie enige tips met het herspuiten van gear en het behouden van de decals ?

Voor de mensen die niet weten hoe hij eruit ziet :
images
 
Kleur moet je zelf bedenken en hoe je het evt kan spuiten is makkelijk terug te vinden op dit forum.

Welke draadjes (topics) heb jij er al over gevonden hier op dit forum? en wat begrijp je precies nog niet?
 
Ik heb nog niet echt treads hierover gevonden , maar het grootste probleem is voor mijn op de decals te behouden , ik zou totaal niet weten hoe
 
hebben jullie enige tips met het herspuiten van gear en het behouden van de decals ?
Dit is natuurlijk onmogelijk, tenzij je transprante lak opbrengt, maar kleurlak die je over een bedrukking spuit zorgt er voor dat je bedrukking onder je lak verdwijnt.

Dus zul je decals opnieuw aan moeten brengen nadat je gespoten hebt en daarna nog een paar keer met transparant af moeten lakken om je decal te beschermen.
 
wat nu als ik over de letters ga met een heel fijne graveerfrees , en dan hem voledig zwartspuit , en dan met wat verf de letters weer opvul ?
 
Nooit geprobeerd, maar als jij denkt dat dat netjes wordt moet je het zeker proberen! :okdan:

Maar ik denk het niet.. :D

Ik zou hem gewoon spuiten volgens instructies die je overal vinden kunt, decal plakken, is ook overal uitgelegd en aflakken, dat gaat het beste resultaat opleveren, en anders wil ik het ook wel voor je doen, maar.. gaat wel iets kosten dan.
 
hmm , hoe moetk anders nieuwe decals maken , heb er nog totaal gene ervaaring mee
 
ik was daar juist aan het kijken :) , toch bedankt !
 
Ik zat te denken om hem voledig zwart te spuiten en de decals in het rood te doen , lijkt me redelijk badass :p
 
wat nu als ik over de letters ga met een heel fijne graveerfrees , en dan hem voledig zwartspuit , en dan met wat verf de letters weer opvul ?

Als je nu voor het frezen de hele behuizing met plakpapier afplakt en door het papier freest kun je na het vullen van de lettertjes het papier wegtrekken en is alles strak.
 
Back
Top