Synthforum

Mededelingen

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 22 juni 2005, 15:39   #1
ikookal
 
ikookal's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 december 2004
Woonplaats: D-H
Berichten: 43
vst in reason...?
dag mensen...

ik hoorde laatst van iemand dat er ergens op het net een of andere zelf geschreven plugin moet rondgaan voor reason die je in staat stelt toch vst´s te openen en sequencen in reason.

weet iemand of dit waar is en zoja waar ik het kan aanschaffen of downloaden ofzo..?

groetjes ivo
ikookal is offline   Met citaat reageren
Oud 22 juni 2005, 16:07   #2
Almeros
Moet dat... een titel?
 
Almeros's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 februari 2002
Woonplaats: Groningen
Berichten: 1.492
Was het toen 1 april??

Reason heeft iig geen plugins uit zichzelf... je zou het via rewire in cubase als een soort van plugin kunnen gebruiken. Als er al iemand zelf wat voor geschreven heeft, dan is het een hack... Maar dat lijkt me vrij taai om te maken dan (Kon die persoon beter direct bij prop.heads gaan solliciteren)!
Almeros is offline   Met citaat reageren
Oud 22 juni 2005, 16:17   #3
ikookal
 
ikookal's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 december 2004
Woonplaats: D-H
Berichten: 43
het leek me ook niet bijzonder aannemelijk maar als het waar is zou het wel helemaal te gek zijn, ik zou niets anders meer hoeven in ieder geval..

maar ja dus nog geen nadere info.. helaas

mzzl ivo
ikookal is offline   Met citaat reageren
Oud 22 juni 2005, 16:32   #4
olafmol
[EXPANSIONS]
 
olafmol's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2001
Woonplaats: Utrecht
Berichten: 8.077
bestaat niet


[SPRING Collective recordlabel] || [EXPANSIONS DJ Collective]
www.springcollective.com || www.expansions.nl
olafmol is offline   Met citaat reageren
Oud 22 juni 2005, 21:24   #5
BlackEyed
Vintage lid
 
BlackEyed's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 maart 2005
Woonplaats: Omg. Amstelveen
Berichten: 722
Er is wel iets anders interessants voor Reason gemaakt: www.petertools.com
BlackEyed is offline   Met citaat reageren
Oud 19 juli 2005, 16:25   #6
papier mache
 
Geregistreerd: 16 juli 2005
Woonplaats: gelderland
Berichten: 75
toen ik fruityloops een tijdje had zag ik reason, reason is leuk oa ook vanwege zn interface (weeej, de kabeltjes kunnen bewegen)....alleen idd jammer dat je geen vst's erin kan gebruiken.
je kan in de prefs wel ergens een vst map selecteren, maar daar houd het bij op vreemd genoeg. (op ut gebied van audio hardware is ut ook maar half, heb je een mooie asio kaart met 4 in en uit, en dan kan je alleen de outs gebruiken).
dus idd dan maar rewiren met iets anders ofzo...


alles is dodelijk.... als je het maar hard genoeg afschiet
papier mache is offline   Met citaat reageren
Oud 19 juli 2005, 16:32   #7
INLAND EMPIRE
Vintage lid
 
INLAND EMPIRE's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 juni 2005
Berichten: 937
nene er komt wel degelijk een nieuwe module in reason die vst an vsti zou kunnen bedienen!
ik las dit op reasonstation.net
ik plaats de link als ik hem eens terugvind
anders zoek je der maar ff, ik geloof dat lid en tevens landgenoot XoNaR dit wist te vertellen
greetz!


maar dus vst IN reason zodat reason de dll´s leest, gebeurt nog niet direct, waarschijnlijk nooit.. (tenzij de codeerbroncode van jan sloot gevonden wordt )

Laatst gewijzigd door INLAND EMPIRE; 19 juli 2005 om 16:46
INLAND EMPIRE is offline   Met citaat reageren
Oud 19 juli 2005, 22:26   #8
papier mache
 
Geregistreerd: 16 juli 2005
Woonplaats: gelderland
Berichten: 75

Citaat:
Origineel geplaatst door INLAND EMPIRE
nene er komt wel degelijk een nieuwe module in reason die vst an vsti zou kunnen bedienen!
ik las dit op reasonstation.net
ik plaats de link als ik hem eens terugvind
anders zoek je der maar ff, ik geloof dat lid en tevens landgenoot XoNaR dit wist te vertellen
greetz!


maar dus vst IN reason zodat reason de dll´s leest, gebeurt nog niet direct, waarschijnlijk nooit.. (tenzij de codeerbroncode van jan sloot gevonden wordt )
jah? zeer vet kan ik reason ook weer ns voor iets gebruiken, want 4 midi apparaten mergen doet ie nl wel beter als flp en hij sampled lekker (kan ik weer eens een overdreven uitgebreide controller maken...word alleen wel ff wennen aan hoe-events-te-regelen vergeleken met flp).

alleen jammer dat reason dan wellicht nooit op nieuwe vst's in de vorm van dll's kan werken.


alles is dodelijk.... als je het maar hard genoeg afschiet
papier mache is offline   Met citaat reageren
Reageren

  Synthforum » Synth Software » Plug-ins

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
VST plug-ins of ook wel, wat is VST nou eigenlijk? kGk Plug-ins 59 13 september 2010 01:06
Reason 3.0 & VST Synth keuze FunkedUp Sequencing 5 19 januari 2006 15:19
Cubase VST + Reason 3.0 (Rewire Probleem) DarkChaos Sequencing 2 24 april 2005 21:13
[vst] Juno 106 in vst vorm en gratis ook ;) Slipperman Soft synths 31 10 februari 2004 20:42
VST in Reason DraZziC Soft synths 2 3 juli 2002 00:35


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:48.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt!. Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2013 Stichting Synthforum Nederland