Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 12 april 2014, 13:28   #1
wesley1991
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Berichten: 12
Geluid valt weg bij openen cubase / vst
Hoi allen,

wanneer ik cubase open of een dergelijke standalone vst, wordt het geluid op mijn pc trager / lager, of het doet het gewoon niet meer. Pas wanneer ik de vst of cubase weer uitzet doet hij het weer. Het moet ergens in een instelling staan, in cubase heb ik aanstaan: Release driver when application is in background en op me geluidskaart heb ik niet zon dergelijke optie zitten. (TC NEAR Konnekt6). Ik heb ASIO4ALL er niet meer opstaan dus dat kan het niet zijn, en in een programma'tje van TC NEAR (Generic Low Latency ASIO Driver) heb ik ook de optie die exclusieve recht opeist UITgezet.

Graag als iemand met iets briljants komt graag! want wordt hier beetje gek van.

dankjeee alvast
wesley1991 is offline   Met citaat reageren
Oud 12 april 2014, 15:11   #2
T-CM11
Vintage lid
 
T-CM11's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 december 2003
Woonplaats: Gent
Berichten: 2.829

Oorspronkelijk geplaatst door wesley1991 Bekijk bericht
TC NEAR (Generic Low Latency ASIO Driver) heb ik ook de optie die exclusieve recht opeist UITgezet.
Die Generic Low Latency ASIO Driver is van Cubase zelf... Heb je de ASIO driver van de TC zelf niet ge´nstalleerd?
T-CM11 is offline   Met citaat reageren
Oud 12 april 2014, 15:16   #3
Johndoe11
Gedeactiveerd account
 
Geregistreerd: 10 augustus 2008
Berichten: 12.197
Geluid langzamer is verkeerde bitrate, dus bijv 96khz opname terwijl je je project op 44.1 gezet hebt.
Johndoe11 is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Algemeen » Algemene Discussie [synths, muziek, etc.]

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geluid valt weg Rudo Hardware 24 16 januari 2011 11:04
Geluid MOTU 828 mkII USB valt weg Sly Dog Hardware 17 14 mei 2009 19:29
Logic geluid valt weg Groene ridder Sequencing 0 16 december 2006 15:29
geluid microkorg valt soms weg gym locker Zelfbouw, reparatie en onderhoud 16 1 juni 2006 19:05
rewired audio valt weg bij 'loopen' BasroR Sequencing 0 9 juni 2004 22:00


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:42.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland