Synthforum

Mededelingen

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 21 april 2017, 10:14   #1
janG
 
Geregistreerd: 20 april 2017
Berichten: 2
Vraag Geluid valt weg bij opstart Cubase
Gisteren Cubase Elements geinstalleerd. Tijdens het opstarten van het programma valt al het geluid weg. Dus: er speelt muziek via VLC, ik speel mee op mijn Roli seabord, en tijdens het laden van alle plugins van Cubase valt al het geluid weg. Pas als ik Cubase weer uitzet én VLC en Roli Equator opnieuw opstart, werkt het geluid weer.
Ik ben een absolute beginner, dus hier loop ik helemaal op vast. Wie heeft een tip?
Hartelijke groet,
Jan
janG is offline   Met citaat reageren
Oud 21 april 2017, 11:07   #2
jayoverdose
Vintage lid
 
Geregistreerd: 20 december 2004
Berichten: 1.107
release asio in the background aanvinken
jayoverdose is offline   Met citaat reageren
Oud 21 april 2017, 12:11   #3
MacGyverGear
Frequently kind
 
MacGyverGear's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 maart 2008
Berichten: 4.958
Welke geluidskaart wordt er gebruikt?. klinkt een beetje als een Asio4all probleem waarbij de Cubase Asio driver de Wave stream uitschakelt.
MacGyverGear is nu online   Met citaat reageren
Oud 21 april 2017, 13:22   #4
relexted
-------------------------
 
relexted's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 november 2005
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 536
Asio4all driver

edit: of gebruik je osx?


It's the cook not the kitchen
relexted is offline   Met citaat reageren
Oud Gisteren, 16:25   #5
janG
 
Geregistreerd: 20 april 2017
Berichten: 2
Dankjewel voor jullie hulp. "release asio in the background aanvinken" helpt deels, na start van Cubase kunnen andere muziekprogrammas na opnieuw opstarten weer functioneren. Maar de ASIO4All driver lost het probleem helemaal op. Opstart van Cubase verstoort nu niet langer de andere muziekprogramma's.
Hartelijk dank,
Jan
janG is offline   Met citaat reageren
Reageren

  Synthforum » Synth Software » Sequencing

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geluid valt weg bij openen cubase / vst wesley1991 Algemene Discussie [synths, muziek, etc.] 2 12 april 2014 15:16
Geluid valt weg Rudo Hardware 24 16 januari 2011 11:04
Geluid MOTU 828 mkII USB valt weg Sly Dog Hardware 17 14 mei 2009 19:29
Logic geluid valt weg Groene ridder Sequencing 0 16 december 2006 15:29
geluid microkorg valt soms weg gym locker Zelfbouw, reparatie en onderhoud 16 1 juni 2006 19:05


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:59.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland