Synthforum

Mededelingen

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 4 november 2016, 00:51   #1
jayoverdose
Vintage lid
 
Geregistreerd: 20 december 2004
Berichten: 1.116
u-he Repro~1
beta versie proberen, of kopen met 30% korting tot officiele release.


https://www.u-he.com/cms/repro-1
jayoverdose is offline   Met citaat reageren
Oud 4 november 2016, 05:42   #2
SynnyS
Groot lid
Moderator
 
SynnyS's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 april 2003
Woonplaats: Hengelo
Berichten: 2.999
Ik draai hem nu een dag of twee hier, klinkt erg mooi. Ook veel aandacht besteed aan de GUI.
Maar de hoeveelheid cpu kracht die ie nodig heeft is weer om te huilen

Als ik alle effecten aanzet begint ie al te knetteren. Op een 2015 MacBook pro.
SynnyS is offline   Met citaat reageren
Oud 4 november 2016, 12:25   #3
man-T
weirdo
 
man-T's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 januari 2004
Woonplaats: A'veen
Berichten: 1.818
Ik zweer dat ik net mijn processor om genade hoorde smeken.


Write a good song, and it won't matter what you record it with...
Write a bad song and it won't matter what you record it with.....


Mijn experimenteersels en nooit afgemaakte WIP's :
https://soundcloud.com/soundcrumbs
man-T is offline   Met citaat reageren
Oud 4 november 2016, 12:40   #4
WAREHOUSEGROOVE
Afwezig
 
WAREHOUSEGROOVE's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 juli 2010
Berichten: 3.181
Pfffffff, idd behoorlijk wat CPU gebruik


Ignis Aurum Probat, Miseria Fortes Homines
WAREHOUSEGROOVE is offline   Met citaat reageren
Oud 4 november 2016, 14:45   #5
Lamp
 
Lamp's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 januari 2008
Berichten: 243
Aangezien diva verreweg mijn favoriete vst is, ga ik dit zeker testen.
Lamp is offline   Met citaat reageren
Oud 4 november 2016, 15:39   #6
SB-SIX
Vintage lid
 
SB-SIX's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 januari 2013
Berichten: 1.981
Ook getest, filter klinkt super, verder beetje karige synthengine (niet veel opties, net als het origineel) maar die fx maken dat wel ruimschoots goed. Cpu is wel een dingetje ja. Maar voor 62 euro niet verkeerd.
SB-SIX is offline   Met citaat reageren
Oud 5 november 2016, 11:31   #7
Breed
Bass Engineer
 
Breed's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 september 2001
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 429
Getest en gelijk gekocht. Hij benadert de agressiviteit en punchiness van het origineel zeer goed. Nu was de Pro-One altijd al mijn favoriete monosynth - het verschil met vele anderen zoals een Moog model D zit hem in het feit dat de modulatie mogelijkheden in het audio spectrum kunnen komen. Hiermee krijg je soms hele onverwachte en vervreemdende geluiden. Onderschat dit niet: ik zou het ook zeker geen karige synth engine noemen. Een Pro-One kan veel meer dan een standaard Minimoog kloon.

Ik las dat dat gelijk de reden is dat het CPU gebruik vrij hoog is: de plugin moet alle modulatie op een hogere resolutie verwerken om het op audio frequentie te renderen.

De FX zijn een mooie bonus!


The Future of Bass
Breed is offline   Met citaat reageren
Oud 5 november 2016, 19:21   #8
RPH
Synthedit Junky
 
RPH's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 januari 2004
Woonplaats: Groningen
Berichten: 530
CPU gebruik tussen ongeveer 12 en 23% op een Core i5 6600k, afhankelijk van de preset.
Zeker een hele mooie synth, klinkt erg goed. Go Urs!
RPH is offline   Met citaat reageren
Oud 6 november 2016, 12:10   #9
FreddyConfetti
 
FreddyConfetti's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 augustus 2015
Woonplaats: Leuven
Berichten: 238
Ik heb hem eens op een oude dual core laptop uit 2010 geinstalleerd.
Reaper geeft aan dat hij boven de 100% zit, ik wist niet eens dat dat kon:

FreddyConfetti is offline   Met citaat reageren
Oud 6 november 2016, 14:00   #10
SB-SIX
Vintage lid
 
SB-SIX's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 januari 2013
Berichten: 1.981
Overgeclocked zeker?
SB-SIX is offline   Met citaat reageren
Oud 6 november 2016, 22:42   #11
Ytse
༼ つ ◕_◕ ༽つ
 
Ytse's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 december 2003
Woonplaats: Rotterdam
Berichten: 1.918
Percentage is niet een goeie indicatie van hoe zwaar een CPU belast wordt. Een CPU is 100% bezig of 0%.
CPU Load is beter.
Ytse is offline   Met citaat reageren
Oud 21 april 2017, 17:37   #12
MacGyverGear
Frequently kind
 
MacGyverGear's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 maart 2008
Berichten: 4.977
Er is nu ook een polyfone versie..


MacGyverGear is offline   Met citaat reageren
Oud 21 april 2017, 18:03   #13
Septic
ex Modular addict
 
Septic's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 februari 2002
Woonplaats: SGP HQs
Berichten: 5.357
hebbuhhhh

Ik heb die RePRO1 ook van ze en die is erg dik.


Het niets is alles wat niet iets is
https://soundcloud.com/septicstudio <---Elitaire Grafmuziek
Septic is offline   Met citaat reageren
Reageren

  Synthforum » Synth Software » Overig Software

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Fostex G16/24 rec/repro cards woutdrumsticks Te koop/ruil gevraagd 0 12 september 2015 10:29
Moog switch caps (repro) discoslet Marktplaats archief 3 21 april 2009 10:37


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:26.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland