Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 12 februari 2007, 00:53   #1
Catalunya
.
 
Geregistreerd: 20 oktober 2002
Berichten: 3.947
Prophet VS vraag
Nu wil ik mijn ramkaarten gaan gebruiken voor de prophet VS. Blijkt dat het knopje van de cartridge het niet doet. Nu is mijn vraag "hoort het knopje het ook te doen wanneer er geen ramkaart in de VS is gestoken". Dat je dus een melding krijgt en/of het ledje van de knop gaat branden. Wil iemand met een VS dit even testen. Voor hetzelfde geld ligt het aan de ramkaarten.
Het ledje van mij brand niet. Maakt niet uit of ik de ramkaart erin gestoken heb of niet.
Ik baal wel want heb de ramkaarten 2 weken geleden gekocht. Op zo'n manier heb ik er nog niets aan. Ik heb de soldering van de knop nagelopen, maar zonder resultaat. Nu ben ik geen megasoldeerder!! Kan het ook zijn dat het knopje nooit gebruikt is en het daarom overleden is?
Zijn die knoppen van de VS nog te krijgen?

Groet Erik
Catalunya is offline   Met citaat reageren
Oud 12 februari 2007, 12:45   #2
Synthurion
A Band Apart
 
Synthurion's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 november 2004
Berichten: 777
Re: Prophet VS vraag

Citaat:
Origineel geplaatst door Catalunya
Nu wil ik mijn ramkaarten gaan gebruiken voor de prophet VS. Blijkt dat het knopje van de cartridge het niet doet. Nu is mijn vraag "hoort het knopje het ook te doen wanneer er geen ramkaart in de VS is gestoken". Dat je dus een melding krijgt en/of het ledje van de knop gaat branden. Wil iemand met een VS dit even testen. Voor hetzelfde geld ligt het aan de ramkaarten.
Het ledje van mij brand niet. Maakt niet uit of ik de ramkaart erin gestoken heb of niet.
Ik baal wel want heb de ramkaarten 2 weken geleden gekocht. Op zo'n manier heb ik er nog niets aan. Ik heb de soldering van de knop nagelopen, maar zonder resultaat. Nu ben ik geen megasoldeerder!! Kan het ook zijn dat het knopje nooit gebruikt is en het daarom overleden is?
Zijn die knoppen van de VS nog te krijgen?

Groet Erik
Hoi Erik, ik heb het zojuist even getest en bij mijn VS brand het lampje ook niet als er geen ramkaart ingestoken zit, het zou dus heel goed kunnen dat het aan de ramkaart ligt! Helaaas heb ik zelf geen ramkaart waarmee ik even had kunnen testen.
In elk geval succes!

Beste groet,
Paul
Synthurion is offline   Met citaat reageren
Oud 12 februari 2007, 12:54   #3
Catalunya
.
 
Geregistreerd: 20 oktober 2002
Berichten: 3.947
Re: Re: Prophet VS vraag

Citaat:
Origineel geplaatst door Synthurion
Hoi Erik, ik heb het zojuist even getest en bij mijn VS brand het lampje ook niet als er geen ramkaart ingestoken zit, het zou dus heel goed kunnen dat het aan de ramkaart ligt! Helaaas heb ik zelf geen ramkaart waarmee ik even had kunnen testen.
In elk geval succes!

Beste groet,
Paul
Hey Paul dank alvast voor je snelle antwoord

groet Erik
Catalunya is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Synth Hardware » Vintage

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Digidesign 003 rack - vraag het de inputs vraag René MIDI 0 24 december 2008 20:34
prophet 5 EDP Marktplaats archief 0 25 februari 2004 18:44
Prophet 5 Grooveron Te koop/ruil gevraagd 0 16 februari 2004 23:10
Prophet vs tegen prophet 5 EDP Te koop/ruil gevraagd 11 2 augustus 2003 23:01


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:41.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland