Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 19 januari 2006, 10:59   #1
FunkedUp
 
Geregistreerd: 19 januari 2006
Berichten: 3
Reason 3.0 & VST Synth keuze
Hey mensen,

Ik heb een vraag over welk programma ik het beste kan gebruiken als Synth om deze zo te ReWiren aan Reason 3.0.
Er zijn een aantal programma's die ik daarvoor kan gebruiken (Dan geen Cubase SX aangezien die problemen geeft na de installatie) maar ik weet niet welke ik het beste kan kiezen. Ik heb een VST-plugin (Yellow Tools Culture) die ik graag zou willen gebruiken icm Reason.

Ideeen?
FunkedUp is offline   Met citaat reageren
Oud 19 januari 2006, 11:29   #2
m.u.f.f
Vintage lid
 
m.u.f.f's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 februari 2005
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 646
Re: Reason 3.0 & VST Synth keuze

Citaat:
Origineel geplaatst door FunkedUp
Hey mensen,

Ik heb een vraag over welk programma ik het beste kan gebruiken als Synth om deze zo te ReWiren aan Reason 3.0.
Er zijn een aantal programma's die ik daarvoor kan gebruiken (Dan geen Cubase SX aangezien die problemen geeft na de installatie) maar ik weet niet welke ik het beste kan kiezen. Ik heb een VST-plugin (Yellow Tools Culture) die ik graag zou willen gebruiken icm Reason.

Ideeen?
wat voor problemen krijg je dan na het installeren van cubase?

volgens mij kan je ook ableton gebruiken om te rewiren maar dan is de vraag waarom niet meteen alles in ableton vanwege de vst support.
m.u.f.f is offline   Met citaat reageren
Oud 19 januari 2006, 11:50   #3
FunkedUp
 
Geregistreerd: 19 januari 2006
Berichten: 3
Re: Re: Reason 3.0 & VST Synth keuze

Citaat:
Origineel geplaatst door m.u.f.f
wat voor problemen krijg je dan na het installeren van cubase?

Ik krijg een standaardmelding van Windows waarin staat dat er ongeldige bewerking heeft plaatsgevonden en het programma om die reden afgesloten moet worden. Ik heb al geprobeerd Cubase te deinstalleren, folder te verwijderen en ook de registry keys, om 'm hierna opnieuw te installeren.. maar dan blijft hetzelfde probleem bestaan.

volgens mij kan je ook ableton gebruiken om te rewiren maar dan is de vraag waarom niet meteen alles in ableton vanwege de vst support.
Waarom ik niet over wil gaan naar een ander sequencer is omdat ik Reason fijn vindt om te gebruiken en ook goed met het programma kan omgaan.. het enige nadeel is dat ik ook VST-plugins wil gebruiken om net die sound te produceren die met Reason niet gemaakt kunnen worden
FunkedUp is offline   Met citaat reageren
Oud 19 januari 2006, 12:29   #4
m.u.f.f
Vintage lid
 
m.u.f.f's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 februari 2005
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 646
Re: Re: Re: Reason 3.0 & VST Synth keuze

Citaat:
Origineel geplaatst door FunkedUp
Waarom ik niet over wil gaan naar een ander sequencer is omdat ik Reason fijn vindt om te gebruiken en ook goed met het programma kan omgaan.. het enige nadeel is dat ik ook VST-plugins wil gebruiken om net die sound te produceren die met Reason niet gemaakt kunnen worden
Ik gebruik ook reason 3.0 als sequencer icm cubase sx 1 om bepaalde synths te hosten. In de praktijk komt het erop neer dat ik vooral de redrum van reason gebruik en de rest in cubase doe.

Denk dat je dit bedoelde of niet? Vandaar mijn vraag wat er precies mis gaat met cubase, want ik begreep dat dat "probleem" de reden was dat je cubase niet gebruikt om je vst's te hosten. Of betreft je cubase probleem niet technisch, als in een error/latency?
m.u.f.f is offline   Met citaat reageren
Oud 19 januari 2006, 15:04   #5
FunkedUp
 
Geregistreerd: 19 januari 2006
Berichten: 3
Re: Re: Re: Re: Reason 3.0 & VST Synth keuze

Citaat:
Origineel geplaatst door m.u.f.f
Ik gebruik ook reason 3.0 als sequencer icm cubase sx 1 om bepaalde synths te hosten. In de praktijk komt het erop neer dat ik vooral de redrum van reason gebruik en de rest in cubase doe.

Denk dat je dit bedoelde of niet? Vandaar mijn vraag wat er precies mis gaat met cubase, want ik begreep dat dat "probleem" de reden was dat je cubase niet gebruikt om je vst's te hosten. Of betreft je cubase probleem niet technisch, als in een error/latency?
Hey da's grappig, want het is inderdaad zo dat ik vooral m'n Reason 3.0 als sequencer gebruik (Lees redrum) en dus Cubase wil gebruiken om m'n VST's te hosten. Ik heb echter Cubase SX 3 geinstalleerd en jij hebt dus SX1 maar dat zou geen problemen moeten opleveren. Maar de fout die ik krijg is puur vanuit Windows XP. Het programma laad wel gewoon, ook de plug-ins en dergelijke.. krijg ook wel het beginscherm te zien.. maar op dat moment komt Windows de hoek om kijken die het programma wilt afsluiten
FunkedUp is offline   Met citaat reageren
Oud 19 januari 2006, 15:19   #6
m.u.f.f
Vintage lid
 
m.u.f.f's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 februari 2005
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 646
Re: Re: Re: Re: Re: Reason 3.0 & VST Synth keuze

Citaat:
Origineel geplaatst door FunkedUp
Hey da's grappig, want het is inderdaad zo dat ik vooral m'n Reason 3.0 als sequencer gebruik (Lees redrum) en dus Cubase wil gebruiken om m'n VST's te hosten. Ik heb echter Cubase SX 3 geinstalleerd en jij hebt dus SX1 maar dat zou geen problemen moeten opleveren. Maar de fout die ik krijg is puur vanuit Windows XP. Het programma laad wel gewoon, ook de plug-ins en dergelijke.. krijg ook wel het beginscherm te zien.. maar op dat moment komt Windows de hoek om kijken die het programma wilt afsluiten
zie pm
m.u.f.f is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Synth Software » Sequencing

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Keuze VST sampler jimjim Plug-ins 13 9 december 2008 04:49
keuze eerste synth m-prez Synthesizers en synth-modules 5 22 juli 2005 01:11
Keuze synth wokenangel Synthesizers en synth-modules 5 3 november 2003 22:45
Keuze mk/synth Bartdeijkers Synthesizers en synth-modules 3 15 januari 2003 17:42
Cubase VST & synth editor probleem. donbrasco Sequencing 4 23 juni 2002 22:21


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:00.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland