Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 16 mei 2010, 11:16   #1
demolektron
 
Geregistreerd: 27 februari 2010
Berichten: 75
welke sampler?
met welke sampler kan ik 8 bars samplen,ik wou het gebruiken voor synthphrases te loopen?
demolektron is offline   Met citaat reageren
Oud 16 mei 2010, 11:32   #2
vanballen
Vanderbalman
 
vanballen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 maart 2009
Woonplaats: Noord NL
Berichten: 1.099
MPC


Vanballen

http://soundcloud.com/vanballen/sets
____________________________________________
"Never argue with idiots, they will drag you down to their level, and beat you with experience"
vanballen is offline   Met citaat reageren
Oud 16 mei 2010, 11:45   #3
demolektron
 
Geregistreerd: 27 februari 2010
Berichten: 75
alle mpc ? of alleen de zwaardere?
demolektron is offline   Met citaat reageren
Oud 16 mei 2010, 11:51   #4
Furious5
..no need to act ill
 
Furious5's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 december 2002
Woonplaats: Primark City
Berichten: 3.025
dat kan toch elke sampler mits ie voldoende geheugen heeft?

zoek je alleen een sampler (hang je hem aan een computer?) of moet hij ook een sequencer aan boord hebben?
Furious5 is offline   Met citaat reageren
Oud 16 mei 2010, 11:51   #5
vanballen
Vanderbalman
 
vanballen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 maart 2009
Woonplaats: Noord NL
Berichten: 1.099
Nou t kan met allemaal wel.. ligt eraan wat je er verder nog mee wilt/van verwacht...


Vanballen

http://soundcloud.com/vanballen/sets
____________________________________________
"Never argue with idiots, they will drag you down to their level, and beat you with experience"
vanballen is offline   Met citaat reageren
Oud 16 mei 2010, 12:07   #6
demolektron
 
Geregistreerd: 27 februari 2010
Berichten: 75

Oorspronkelijk geplaatst door Furious5 Bekijk bericht
dat kan toch elke sampler mits ie voldoende geheugen heeft?

zoek je alleen een sampler (hang je hem aan een computer?) of moet hij ook een sequencer aan boord hebben?
de meeste samplers kunnen maar 4 bars aan zoals kaospad 3 , roland 404 ,555.

ik zoek dus alleen een sampler liefst met sequencer ik doe verder niks met computer en wil ik ook niet, gebruik alleen computer om totaal plaatje op te nemen met audacity
demolektron is offline   Met citaat reageren
Oud 16 mei 2010, 12:11   #7
demolektron
 
Geregistreerd: 27 februari 2010
Berichten: 75

Oorspronkelijk geplaatst door vanballen Bekijk bericht
Nou t kan met allemaal wel.. ligt eraan wat je er verder nog mee wilt/van verwacht...

heb een korg esx daar kan het ook mee probleem is alleen te weinig geheugen dus gebruik de esx alleen voor drumsamples ,verder gebruik ik ook een kaospad 3 voor wat on the fly te loopen maar dat kan alleen tot 4bars. wil over een tijdje mopho keyboard aanschaffen voor basslines en zoek dus een sampler waarmee je 8 bars mee kunt opnemen .
demolektron is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Synth Hardware » Samplers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
welke sampler? SubZ Samplers 69 4 februari 2007 19:31
welke sampler??? erikwww Samplers 4 4 oktober 2006 08:45
Welke Sampler?? Com-Eight Samplers 8 7 maart 2006 18:31
Welke sampler? Rubenes Samplers 18 10 april 2005 17:11
welke sampler blouies Samplers 22 12 januari 2005 23:31


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:41.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland