Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 18 september 2004, 21:48   #1
Chinetti
Fortune favors the bold
 
Chinetti's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2002
Berichten: 3.054
Nord Rack 1 midi thru?
Gekke vraag misschien, zeker omdat ik dat ding al weer een paar jaar in m'n bezit heb, maar kun je bij de Nord Rack de midi out eigenlijk als midi thru gebruiken? Ik kan er niets over vinden in de handleiding, maar ik geloof dat iemand dat hier op het forum ooit heeft gezegd.
Chinetti is offline   Met citaat reageren
Oud 19 september 2004, 11:08   #2
MonoTron
Initiating Sequence..
 
MonoTron's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 januari 2004
Woonplaats: de paddestoel op m'n teen
Berichten: 4.321
mmmm... lijkt me niet.

Je kunt het natuurlijk wel als thru gebruiken, maar dan wel met commands van en via je nord rack. Het tweede apparaat reageert dus ook op parameterwijzigingen in je nord rack.

Maar, ik heb zelf geen nord rack en volg hioer even een logische denkwijze, dus je weet maar nooit. Het lijkt me erg sterk iig.!

suc7

(waarom trouwens, wat is je doel?)


Experimenting with sounds for the future of our Existence!

Monotron Music
H3K Music
Facebook
Bandcamp
MonoTron is offline   Met citaat reageren
Oud 19 september 2004, 11:25   #3
Chinetti
Fortune favors the bold
 
Chinetti's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2002
Berichten: 3.054
Nouja, ik vind het zo raar dat zo'n relatief dure synth geen midi thru heeft. Mijn Boss DR660 heeft bijvoorbeeld een 'soft thru' (ik geloof dat dat zo heet) waar je een midi out als midi thru kunt aanwijzen.
En m'n doel, tja... ik kom op 't moment even wat midi thru's tekort, dus ik dacht, wie weet had diegene die ooit vertelde dat het wel kon ook wel gelijk. Zou me goed uitkomen nu. Maar niks ernstigs hoor. Ik heb 't al jaren zonder gedaan
Chinetti is offline   Met citaat reageren
Oud 19 september 2004, 14:21   #4
marcuuu
Vintage lid
 
marcuuu's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 juni 2002
Woonplaats: <zh>
Berichten: 4.866
Bij de JP 8080 kan het wel.Als het niet kan dan zou je evt een extern kasje kunnen gebruiken.
marcuuu is offline   Met citaat reageren
Oud 19 september 2004, 18:11   #5
Wout Blommers
-
 
Geregistreerd: 11 juli 2001
Berichten: 5.284
Clavia heeft pas Midi Through geïntroduceerd bij de NordLead3 en de Nord Electro. Alle synth daarvoor hebben GEEN Midi Through, helaas. Zelf gebruik ik daarom een MidiThroughBox '3x8' van MidiMan. Best wel handig.

Wout
Wout Blommers is offline   Met citaat reageren
Oud 19 september 2004, 18:35   #6
Chinetti
Fortune favors the bold
 
Chinetti's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2002
Berichten: 3.054
Hmm, jammer. Ik heb een midi thru box, maar die zit ook alweer vol. Nja. 't zei zo. Bedankt.
Chinetti is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » De Studio » MIDI

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nord Rack 2 MIDI out SlaveoftheWave MIDI 7 1 oktober 2008 17:04
Midi thru op de Nord rack 2 Absynth Synthesizers en synth-modules 3 30 januari 2007 11:13
Nord lead 2x + 400 euro <-> Nord rack 2(x) + Nord modular keys jasper1005683 Marktplaats archief 0 28 januari 2006 20:00
Passen Rackears van Nord Rack 1 op Nord Rack 2? DaPruli Overige hardware 7 1 december 2005 16:30


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:26.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland