Synthforum

Mededelingen

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 16 augustus 2015, 17:38   #401
DjunaSaurus
 
DjunaSaurus's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 januari 2011
Woonplaats: .be
Berichten: 326
Die 303 klinkt wel dik, welke effecten heb je daarvoor gebruikt?


DjunaSaurus' geluidswolkje (a.k.a. Dragon Twins)
DjunaSaurus is offline   Met citaat reageren
Oud 17 augustus 2015, 10:19   #402
Septic
ex Modular addict
 
Septic's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 februari 2002
Woonplaats: SGP HQs
Berichten: 5.336
Thx guys



Oorspronkelijk geplaatst door DjunaSaurus Bekijk bericht
Die 303 klinkt wel dik, welke effecten heb je daarvoor gebruikt?
Ik heb een Valhalla DSP Ubermod plugin op een aux send staan. Wordt ie lekker stereo van.


Het niets is alles wat niet iets is
https://soundcloud.com/septicstudio <---Elitaire Grafmuziek
Septic is offline   Met citaat reageren
Oud 29 oktober 2015, 02:49   #403
anoniempje
hobby knooier
 
anoniempje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2003
Berichten: 3.918
Ik zie ze tweedehands hier nog wel eens gaan, maar is dat wel de moeite waard?

Nieuw zijn ze 450 euro met gratis Shipping en dan heb je vernieuwde hardware, wat is het verschil tussen de oude en nieuwe versies?
anoniempje is offline   Met citaat reageren
Oud 19 november 2015, 21:34   #404
jefz
Triple
 
jefz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2005
Woonplaats: Aan het water
Berichten: 1.382
Als ik van track wissel terwijl de tt midi sync is gekoppeld merk ik dat hij niet meer in sync is.
Bv van 6 naar 7
Hebben meer hier ervaring mee?
Zolang ik niet van track wissel is er niets aan de hand.
Dit is best irritant in een live situatie ��


klitlist: gear
jefz is offline   Met citaat reageren
Oud 19 november 2015, 22:29   #405
bazzie
No pain no gain
 
bazzie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 juni 2011
Woonplaats: Gent
Berichten: 1.486
En als je je TT gebruikt als master clock dan ook?
bazzie is offline   Met citaat reageren
Oud 20 november 2015, 08:23   #406
jefz
Triple
 
jefz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2005
Woonplaats: Aan het water
Berichten: 1.382
Die gebruik ik nooit als masterclock.
kan het wel testen, wat zou ik dan mogelijk moeten ontdekken?
Thnx


klitlist: gear
jefz is offline   Met citaat reageren
Oud 20 november 2015, 12:51   #407
klinkske
Krom Lid
 
klinkske's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 december 2007
Woonplaats: Streek rond Herentals - België
Berichten: 2.845
Dat is sync is met de rest


///Zo mooi als oud spul maken ze het niet meer///
klinkske is offline   Met citaat reageren
Oud 20 november 2015, 16:12   #408
Designer
audio lab
 
Designer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 augustus 2013
Berichten: 719

Oorspronkelijk geplaatst door jefz Bekijk bericht
Als ik van track wissel terwijl de tt midi sync is gekoppeld merk ik dat hij niet meer in sync is.
Sequencer software track wissellen bedoel je ?,
zegmaar pijltje naar boven of beneden in cubase.

Sommigge dingen moet je niet doen, sequencer software is niet bedoeld om de GUI te veranderen tijdens opname/optreden,
ook loop kun je beter niet aan hebben staan!.
Designer is offline   Met citaat reageren
Oud 20 november 2015, 17:32   #409
Rvooh
Vintage Lid
 
Rvooh's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 december 2002
Woonplaats: la Côte belge
Berichten: 6.232

Oorspronkelijk geplaatst door Designer Bekijk bericht
Sequencer software track wissellen bedoel je ?,
zegmaar pijltje naar boven of beneden in cubase.

Sommigge dingen moet je niet doen, sequencer software is niet bedoeld om de GUI te veranderen tijdens opname/optreden,
ook loop kun je beter niet aan hebben staan!.
een 303 heeft track mode naast pattern mode

niets van software gedoe dus


LINKE BOEL: rv0 shop met xoxbox onderdelen (n0nx0x panels, x0xlarge cpu, switches, ..) | c0nb0x control-app voor de x0xb0x (Mac/PC) | Alles over n0nx0x 303 sequencer clone | eigen zure brouwsels op soundcloud
Rvooh is offline   Met citaat reageren
Oud 20 november 2015, 19:08   #410
jefz
Triple
 
jefz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2005
Woonplaats: Aan het water
Berichten: 1.382
Idd geen computer


klitlist: gear
jefz is offline   Met citaat reageren
Oud 11 januari 2016, 22:52   #411
mononono
303
 
Geregistreerd: 20 december 2006
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 1.192
Zat nog een beetje te mailen met Sébastien na aankoop van mn tt303 en vroeg of er al nieuws over de TT-606 is. Dit is zijn antwoord:

The Drum drone is finished and will be soon released, this devices is just great!
I can't give you more information on it for now, Cyclone analogic is very confidential before release their product.

Best regards,
Sébastien
www.cyclone-analogic.fr
mononono is offline   Met citaat reageren
Oud 11 januari 2016, 23:15   #412
MonoTron
Initiating Sequence..
 
MonoTron's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 januari 2004
Woonplaats: de paddestoel op m'n teen
Berichten: 4.316

Oorspronkelijk geplaatst door mononono Bekijk bericht
Zat nog een beetje te mailen met Sébastien na aankoop van mn tt303 en vroeg of er al nieuws over de TT-606 is. Dit is zijn antwoord:

The Drum drone is finished and will be soon released, this devices is just great!
I can't give you more information on it for now, Cyclone analogic is very confidential before release their product.

Best regards,
Sébastien
www.cyclone-analogic.fr
Goed nieuws!!

Hoe bevalt de TT?


Experimenting with sounds for the future of our Existence!

Monotron Music
H3K Music
Facebook
Bandcamp
MonoTron is offline   Met citaat reageren
Oud 12 januari 2016, 13:23   #413
mononono
303
 
Geregistreerd: 20 december 2006
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 1.192

Oorspronkelijk geplaatst door MonoTron Bekijk bericht
Goed nieuws!!

Hoe bevalt de TT?
Heb m nog niet in huis, de stock was op bij Cyclone. Deze week wordt er een nieuwe lading verwacht en gaat de mijne direct op de post.

Zag dat Thomman m nog wel op voorraad had maar dat zou evt. niet de nieuwste versie kunnen zijn. Hopen dat ie er voor t weekend is!
mononono is offline   Met citaat reageren
Oud 7 februari 2016, 18:02   #414
anoniempje
hobby knooier
 
anoniempje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2003
Berichten: 3.918
Nu 425 bij alle webshops en 450 bij de webshop van cyclone zelf. Heb een mailtje gestuurd hoe je kan zien wat de verschillen zijn met eerste en latere versies en eventueel vanaf welke serie nummer. Dan even bij webshops vragen welke versie ze hebben en anders maar rechtstreeks bij cyclone bestellen.
anoniempje is offline   Met citaat reageren
Oud 8 februari 2016, 19:08   #415
mononono
303
 
Geregistreerd: 20 december 2006
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 1.192
Ik wilde zelf niet het risico lopen om een versie 1 tt303 aan te schaffen bij thomman dus heb m rechtstreeks bij cyclone besteld. Als het goed is werkt de kortingscode TTDiscount5 bij cyclone, heb je toch weer 5% korting

Verschil tussen v1 en v2 is de nieuwste firmware (met tapmode) en de ground-issues met de pots zijn verholpen
mononono is offline   Met citaat reageren
Oud 8 februari 2016, 19:20   #416
anoniempje
hobby knooier
 
anoniempje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2003
Berichten: 3.918
Heb je hem al? of is de nieuwe batch er nog niet?

Ik lees ook over nieuwe toestellen met al krasjes of een mindere afwerking. wiebelende knoppen etc.

Jij ook last van?
anoniempje is offline   Met citaat reageren
Oud 8 februari 2016, 20:33   #417
nmnn
 
Geregistreerd: 12 september 2013
Woonplaats: Rotterdam
Berichten: 44
Ik heb de nieuwste versie rechtstreeks van Cyclone hier staan, en inderdaad, veel van de drukknoppen zijn wat 'makkelijk' afgewerkt. Niet recht in de behuizing of onder een kleine hoek.
Geen krassen en hij werkt verder helemaal naar tevredenheid. Ook de knoppen doen het gewoon, hij is alleen niet zo strak afgewerkt.
Of dat bij V1 ook zo was weet ik niet, die heb ik nooit gehad.
nmnn is offline   Met citaat reageren
Oud 9 februari 2016, 03:33   #418
mononono
303
 
Geregistreerd: 20 december 2006
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 1.192

Oorspronkelijk geplaatst door anoniempje Bekijk bericht
Heb je hem al? of is de nieuwe batch er nog niet?

Ik lees ook over nieuwe toestellen met al krasjes of een mindere afwerking. wiebelende knoppen etc.

Jij ook last van?
Heb 'm hier al een tijdje staan. Geen idee uit hoeveel stuks zo'n batch bestaat, stuk of 200 ofzo? Serienummer is een late 6700. Cyclone is niet de rechtstreekse bouwer, dat laat Rezonance labs in Taiwan doen. Cyclone is alleen distributeur. (met perfecte service en communicatie tho!)

De mijne kwam zonder krasjes oid aan maar aan de linkerkant sluit de kast niet helemaal goed aan op de onderkant, vind ik niet zo erg.. De case glimt wel als een malle! De cutoff pot heeft bijna helemaal opengedraaid een piepklein stukje waar je de as in de loper voelt 'pakken' maar dit is niet hoorbaar. Enkele druktoetsen moet je soms wat anders indrukken en ze voelen een heel klein beetje wobbly, net als de pots. Zolang je 'm niet als een peugeot 205 gti aftrapt gaat ie zeker een hele tijd mee!

De 2 tb-303's die ik heb gehad voelden meer solide gebouwd aan, ook niet gek met through-hole componenten en pcb. De TT is ook een stuk lichter hierdoor. Ben er trouwens wel erg tevreden mee, de klank is dikke prima in orde!
mononono is offline   Met citaat reageren
Oud 9 februari 2016, 06:06   #419
anoniempje
hobby knooier
 
anoniempje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2003
Berichten: 3.918
Oke, we zullen zien. Heb er ook een rechtstreeks besteld bij cyclone met de vraag of hij gechecked kan worden voor het verzenden, dat zal vast wel niet maar we zullen zien.

Bedankt voor de kortings code, hij werkte nog!
anoniempje is offline   Met citaat reageren
Oud 9 februari 2016, 10:12   #420
WAREHOUSEGROOVE
Afwezig
 
WAREHOUSEGROOVE's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 juli 2010
Berichten: 3.181

Oorspronkelijk geplaatst door mononono Bekijk bericht
Heb 'm hier al een tijdje staan. Geen idee uit hoeveel stuks zo'n batch bestaat, stuk of 200 ofzo? Serienummer is een late 6700. Cyclone is niet de rechtstreekse bouwer, dat laat Rezonance labs in Taiwan doen. Cyclone is alleen distributeur. (met perfecte service en communicatie tho!)
Hebben ze inmiddels een langere powerkabel meegeleverd?
Heb zelf een hele vroege 1300 maar dat kabeltje was echt formaat smurf


Ignis Aurum Probat, Miseria Fortes Homines
WAREHOUSEGROOVE is offline   Met citaat reageren
Reageren

  Synthforum » Synth Hardware » Synthesizers en synth-modules

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Pecnoc + Analogic Sound Project jwhagenbeek Optredens 0 28 juni 2012 18:44
[video] Analogic Sound Project - Bicycle scarum Tracks 0 9 september 2009 20:28
[Analogic ACS] TM-116 Sequencer. JohnnyBusca Synthesizers en synth-modules 22 20 februari 2008 16:32
[Oberheim] Cyclone CraZ Synthesizers en synth-modules 13 15 juni 2005 13:00
Oberheim cyclone synthiaks MIDI 0 18 maart 2002 01:24


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:58.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland